Στο συνεργείο μας λειτουργεί και μετουσιώνεται σε πράξη αυτό που αποκαλείται κάθετη μονάδα υποστήριξης, και τεχνικής βοήθειας αυτοκινήτων .
To συνεργείο μας βρίσκεται στην Αγ. Σαράντα 4 στην γέφυρα του Μοσχάτου πίσω από το αλάτι ΚΑΛΑΣ ( παράλληλα με την Πειραιώς στον αρ.35 )
Το συνεργείο μας σε άνετο και λειτουργικό χώρο συνολικής έκτασης 450 τ.μ εξοπλισμένο με όλη την τεχνική και κτιριακή υποδομή, συνδυάζοντας ταχύτητα, ευελιξία και ασφάλεια. Στεγασμένοι χώροι για όλα τα τμήματα παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια καθώς και άνετο χώρο παρκαρίσματος.Εύκολη πρόσβαση από όλες τις περιοχές της Αθήνας με αυτοκίνητο, με Αστική συγκοινωνία και Μετρό (μόλις 50 μ. από το σταθμό Μοσχάτου).

- Αντιμετωπίζοντας το θέμα του τεχνολογικού εξοπλισμού επενδύσαμε σε συστήματα ηλεκτρονικού ελέγχου, ειδικά εργαλεία, μηχανήματα και εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικής διάγνωσης και επισκευή.

- Η προηγμένη τεχνολογία είναι το "εργαλείο" μας!

- Ασχολούμαστε πραγματικά με πολλές εργασίες που πολλοί αγνοούν και δεν σας κοστίζουν ακριβότερα.

- Θα ακούσουμε το πρόβλημα το οποίο σας απασχολεί (στο αυτοκίνητο σας) και αφού το εντοπίσουμε θα φροντίσουμε να το αποκαταστήσουμε.

- Τελικά κοντά μας θα διαπιστώσετε ότι η σωστή παροχή υπηρεσιών δεν κοστίζει. Η πείρα μας, η ειλικρίνεια, ο επαγγελματισμός, είναι πάντα τα στοιχεία που μας διακρίνουν .

- Έτσι αισθανόμαστε ότι προσφέρουμε σωστά τις υπηρεσίες μας και ότι είμαστε στη διάθεση σας κάθε στιγμή .

 
ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ 4 ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΗΛ.210 4838234 FAX.210 4838234 dimosautopaint.gr
ΒΑΦΗ & ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ - SERVICE VW AUDI SEAT SKODA ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  VW GROUP
AUTOPAINT © 2003-8
INTERSERVER - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ