ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΤΩΝ ΑΛΟΙΦΩΝ

Πολυμερή σώματα
Το RV Polish κατά γενικό κανόνα, είναι βασισμένο σε πολυμερή προϊόντα που έχουν ουσιαστικά πιο μακροχρόνια διάρκεια από ένα προϊόν κεριού . Το κόστος των πολυμερών σωμάτων είναι συνήθως ελαφρώς υψηλότερο από το κόστος των οργανικών κεριών. Μερικοί υποστηρίζουν ότι αυτό αντισταθμίζεται από τη συχνότερη χρήση των οργανικών κεριών. Συνιστάται τα πολυμερή σώματα να επανεφαρμόζονται μία φορά το χρόνο, εμείς λέμε εννέα μήνες . Λόγω του τρόπου που τα πολυμερή σώματα υψηλής ποιότητας αφήνουν ένα διάφανο φιλμ στο χρώμα, έχουν την δύναμη να προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, την βροχή, την σκόνη και το καυσαέριο . Οι πολυμερείς στιλβωτικές ουσίες εφαρμόζονται συνήθως με αλοιφαδόρο η χειροποίητα με μαλακό σφουγγάρι και πάντα με κυκλική κίνηση. Με οποιαδήποτε εφαρμογή, κάνετε μια μικρή περιοχή (ουρανό η καπό η δυο πόρτες μαζί) αφήνετε να στεγνώσει καλά και έπειτα γυαλίζεις με ένα καθαρό μαλακό ύφασμα. Όλα τα προϊόντα εφαρμόζονται με αλοιφαδόρο, κάποια όμως που πρέπει να εφαρμοστούν με το χέρι. Διαβάστε την ετικέτα των προϊόντων για τη συγκεκριμένη χρήση.


Οργανικά κεριά (carnauba)
Παρακάτω είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του οργανικού κεριού. Οι περισσότεροι κατασκευαστές χρωμάτων αυτοκινήτου συστήνουν κερί (carnauba) και για το αρχικό χρώμα (protectant Carnauba) τα κεριά συστήνονται γενικός για όλα τα είδη χρωμάτων. Λόγω των ιδιοτήτων του οργανικού κεριού, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην εφαρμογή του, το κερί θα δώσει επίσης μεγαλύτερο βάθος και λαμπρότητα από ένα πολυμερές προϊόν. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο 99% των τεχνιτών προστασίας χρωμάτων αυτοκινήτου χρησιμοποιούν ένα carnauba κερί. Εντούτοις, το οργανικό κερί επαναλαμβάνετε συχνότερα από ένα πολυμερές προϊόν. Τα οργανικά κεριά έρχονται με διάφορες μορφές, ψεκασμού, υγρά, και κρέμα . Η εφαρμογή carnauba του κεριού πρέπει μόνο να γίνει αφότου πλύνετε λεπτομερώς το όχημα και το χρώμα έχει καθαριστεί. Προτιμώ προσωπικά το carnauba κερί σε κρέμα από την υγρή ποικιλία. Ο τεχνίτης θα εφαρμόσει το κερί (κρέμα) με τα χέρια του. Η εφαρμογή ενός κεριού με το χέρι είναι ένας από τους πιο κοινούς τρόπους και πάντα αλάνθαστος για το κήρωμα του οχήματός. Το χρώμα θα απορροφήσει ακριβώς την ποσότητα που πρέπει και σίγουρα δεν θα λερωθούν οι περιοχές των λάστιχων και των πλαστικών του αυτοκινήτου . Όλα τα κεριά πρέπει να ξεραθούν σε σκιερό μέρος και η εφαρμογή να γίνει σε ώρες που δεν καίει πολύ ο ήλιος. Πρέπει να σκουπιστεί με ένα μαλακό ύφασμα, μια φανέλα ή microfiber (πετσέτα 100% βαμβακερή) . Η πετσέτα που χρησιμοποιείται πρέπει να τινάζετε συνεχώς έξω σε μια περιοχή μακριά από το όχημα. Οι νέες πετσέτες microfiber είναι η κορυφαία επιλογή για το σκούπισμα για διάφορους λόγους.


1. Ουσιαστικά είναι fibre free.
2. Είναι δέκα φορές μαλακότερο από το μετάξι.
3. Η δράση ινών τους προσελκύει κυριολεκτικά τη σκόνη, που δημιουργείτε στην επιφάνεια, και την παγιδεύει στην πετσέτα.
4 Δεν χαλάει ποτέ, δεν χρειάζεται να την αντικαταστήστε όπως μια κοινή πετσέτα,
5 Οι πετσέτες microfiber πλένονται και κάνουν για όλες τις χρίσεις , ακόμα και για το σπίτι.
Αφότου έχετε τελειώσει το κήρωμα και buffing, πάρτε μια άλλη καθαρή φανέλα και περάστε ολόκληρη την επιφάνεια πάλι. Για να αφαιρέσετε το κερί γύρω από τις διακοσμήσεις κουκούλων, τα decals, τις μπετούγιες, και τους αρμούς , χρησιμοποιήστε ένα πινέλο χρώματος δύο-ίντσες για να καθαρίσετε τις σήτες και τα διάκενα. Ψεκάστε με σπρέι σιλικόνης τα πλαστικά διακοσμητικά και σκουπίστε τα καλά , η σιλικόνη θα τους δώσει λάμψη και θα τα προστατεύσει .


Αυτά και άλλα πολλά θα μάθετε όταν θα μας επισκεφθείτε η επικοινωνήσετε μαζί μας .

ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ 4 ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΗΛ.210 4838234 FAX.210 4838234 info@autopaint.gr
ΒΑΦΗ & ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ - SERVICE VW AUDI SEAT SKODA ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  VW GROUP
AUTOPAINT © 2003-4

INTERSERVER - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ