ΕΛΛΗΝΙΚΟ VW CLUB

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ VW CLUB

VW Club Το VW Club, ιδρύθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2004 και πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική ελληνική λέσχη φίλων της αυτοκίνησης και κατόχων αυτοκινήτων Volkswagen.
Η λέσχη απαριθμεί 1407 εγγεγραμμένα μέλη και διατηρεί γνωσιακή βάση με πάνω από 55.000 άρθρα!

Σκοπός του ελληνικού VWClub είναι:
Δημιουργία γνωσιακής πηγής για θέματα που αφορούν τα αυτοκίνητα της Volkswagen
Ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα της αυτοκίνησης στην Ελλάδα
Διοργάνωση συναντήσεων και εκδρομών μεταξύ των μελών για καλύτερη επικοινωνία
Συμμετοχή σε εκθέσεις αυτοκίνησης και προβολή βελτιώσεων που έχουν πραγματοποιήσει τα μέλη
Ανταλλαγή εμπειριών και λύσεων σε τεχνικά θέματα

Εκτός των άλλων μέλη του VWClub συμμετέχουν σε διάφορες ελληνικές και διεθνείς εκδηλώσεις.
Όπως αγώνες αυτοκινήτων π.χ. Face 2 FACE, Dragster αλλά και σε εκθέσεις όπως Autoexelixis,
1st International Athens Tuning Show κλπ.
Το VWClub χρησιμοποιεί τον δικτυακό τόπο www.vwclub.gr για την επικοινωνία και ενημέρωση των μελών και επισκεπτών. Έτσι όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην γνωσιακή βάση δεδομένων και επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη όλο το 24ώρο.
Φυσικά η επικοινωνία δεν περιορίζεται μόνο μέσω Internet αλλά και σε κατ' ιδίαν συναντήσεις και εκδρομές.
Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας από κοντά στην επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση για να μπείτε και εσείς στην μεγαλύτερη παρέα κατόχων αυτοκινήτων VW.
Όλα αυτά λοιπόν που έχει κατορθώσει εδώ και 2 χρόνια η ανοικτή κοινότητα των μελών του VW Club θα πρέπει να διαφυλαχθεί από κάθε άνθρωπο ή ομάδα που σκοπό έχουν να σφετεριστούν το όνομα Hellenic VWClub και το όραμα του δημιουργού Κωνσταντίνο Κουταλή αλλά και της υπόλοιπης παρέας, τα μέλη του ελληνικού VWClub. Βέβαια η προσπάθεια αντιγραφής ή φαινομενικής διαφοροποίησης σε κάθε τι επιτυχημένο είναι σύνηθες φαινόμενο στην καθημερινή πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να προσέχετε καθώς υπήρξαν κρούσματα δημιουργίας παρόμοιων κοινοτήτων με παραπλήσια ονόματα τα οποία έχουν διαφορετικούς λόγους ύπαρξης.
Να σημειωθεί ότι είμαστε σε μια δημοκρατική χώρα και όλοι μπορεί να έχουν το δικό τους στίγμα αρκεί αυτό να είναι μοναδικό και να μην αποτελεί στίγμα κάποιου άλλου.
Ας φροντίσουμε λοιπόν όλοι εμείς, τα μέλη του VWClub να αποδείξουμε ότι ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τις πρόχειρες αντιγραφές και να αγνοήσουμε τις φωνές εκείνων των ατόμων που θέλουν να μας πείσουν ότι κάνουν κάτι διαφορετικό, άσχετα αν τα άτομα αυτά στο παρελθόν μπορεί να ήταν και αυτά μέλη του Hellenic VWClub.
Ελάτε να δείξουμε το ανώτερο επίπεδο που κατέχουν τα μέλη του αυθεντικού ελληνικού VWClub αλλά και παράλληλα να ενισχύσουμε την προσπάθεια μας που έχει ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια και οδηγεί στην επίσημη(!) αναγνώριση(!) του VW Club.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ VW CLUB

ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ 4 ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΗΛ.210 4838234 FAX.210 4838234
ΒΑΦΗ & ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ - SERVICE VW AUDI SEAT SKODA ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  VW GROUP
AUTOPAINT © 2003-5
INTERSERVER - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ