ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Πολλοί τρομάζουν στην ιδέα ότι θα τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο τους - μετά από ένα ατύχημα - μεταχειρισμένα ανταλλακτικά .
Μια οικονομικότερη λύση είναι τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά που τις ποιο πολλές φορές είναι από αυτοκίνητα ποιο καινούριου μοντέλου.Παράδειγμα : Σε Golf 4 μοντέλο 1998 αλλάχτηκαν - μετά από εμπρόσθιο τρακάρισμα - φτερό, καπό, προφυλακτήρας και φανάρι, τα ανταλλακτικά ήταν από μοντέλο 2003. τι ήταν παλιό το αυτοκίνητο η τα ανταλλακτικά ? Βλέπετε λοιπόν ότι τα ανταλλακτικά ήταν πολύ ποιο καινούργια από το αυτοκίνητο που τοποθετήθηκαν και σε αρίστη κατάσταση.
Μια μεταχειρισμένη πόρτα για παράδειγμα θα έχει και μια στρώση χρώματος - πέρα από το αστάρι της καινούργιας - θα είναι κερωμένη και θα μας περισσέψουν και κάποια ανταλλακτικά όπως γρύλος ,τζάμι , κλειδαριά , μπετούγια, που δεν θα χρειαστεί να ξανά πληρώσουμε σε περίπτωση βλάβης .
Αν τελικά υπαίτιοι του ατυχήματος είμαστε εμείς, τότε το μεταχειρισμένο - το οποίο θα το βρούμε σε πολύ καλή κατάσταση - είναι μια οικονομική λύση.
Πολλοί πιστεύουν ότι τα καινούργια ανταλλακτικά είναι και βαμμένα στο χρώμα του αυτοκινήτου, αυτό είναι λάθος .
Τα καινούργια ανταλλακτικά είναι μόνο ασταρωμένα και χωρίς παρελκόμενα !

 

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ AUTOPAINT 2005

ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ 4 ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΗΛ. 210 4838234 FAX.210 4838234 dimosautopaint.gr
ΒΑΦΗ & ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ - SERVICE VW AUDI SEAT SKODA ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  VW GROUP
AUTOPAINT © 2003-8
INTERSERVER - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ