ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ

ΚΕΡΙ Ή ΚΡΕΜΑ
Μπορείτε να να διατηρήσετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας με κάποιο κερί ή κρέμα από αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
Και οι δύο τύποι προϊόντων θα προστατεύσουν το χρώμα σας από την υγρασία,το όζον και την υπεριώδη ακτινοβολία. Οι κρέμες που βασίζονται στο πετρέλαιο και περιέχουν σιλικόνες, διαρκούν συνήθως πολύ περισσότερο (μέχρι ένα χρόνο ή και περισσότερο) Το συνηθισμένο κερί διαρκεί λιγότερο αλλά δεν περιέχει συστατικά πετρελαίου , μεταξύ αυτών των δύο προϊόντων καλύτερο είναι το
κερί λόγω της ουδέτερης σύνθεσης του ! Επειδή πολλά κεριά περιέχουν σιλικόνη και άλλα συστατικά με σκοπό να επεκτείνουν την προστασία , καλό θα είναι να διαβάζετε προσεκτικά τα συστατικά του.
Ένα κερί που εφαρμόζετε με τρίψιμο στην επιφάνια του αυτοκινήτου σας δίνει πάντα καλύτερη προστασία από ένα προϊόν που ψεκάζετε ! Τα κεριά πλυσίματος αυτοκινήτων δίνουν μια προσωρινή λάμψη αλλά δεν παρέχουν μεγάλη προστασία.
Κατά την επιλογή ενός κεριού ή κρέμας επιλέξτε αυτό που είναι "σωστό" για το χρώμα του αυτοκινήτου σας. Τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι βαμμένα με χρώματα δυο επιστρώσεων (autobase) το βερνίκι είναι πολύ σκληρό και ανθεκτικό σε όλες της καιρικές συνθήκες .Το κερί σε καμία περίπτωση δεν κάνει κακό.Όταν το κερί εφαρμόζεται, έχει μια επίδραση στίλβωσης που βοηθά και κάνει
να λάμπει το θαμπό, εξασθενημένο χρώμα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΕΡΙΟΥ & ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ
Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες του προϊόντος. Πλύνετε και στεγνώστε το όχημά πριν εφαρμόσετε το κερί .Μην εφαρμόσετε το κερί στην άμεση ηλιακή ακτινοβολία . Εφαρμόστε το στη σκιά, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα όταν ο ήλιος δεν είναι τόσο καυτός.
Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό, μαλακό, υγρό πανί ή ένα μαλακό σφουγγάρι για να εφαρμόσετε το κερί η την κρέμα και σκουπίστε το με ένα βαμβακερό ύφασμα.
Εφαρμόστε το κερί σε μια μικρή περιοχή (π.χ. μια πόρτα, ένα φτερό ) καισκουπίστε το αμέσως .
Την κρέμα την αφήνετε να ξεραθεί πριν την σκουπίσετε .
Εάν προσπαθείτε να κάνετε ολόκληρο το αυτοκίνητο ή μια πάρα πολύ μεγάλη περιοχή, το κερί ή η κρέμα μπορεί να ξεραθούν και να είναι δύσκολο να σκουπιστούν.

ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ 4 ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΗΛ.210 4838234 FAX.210 4838234
ΒΑΦΗ & ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ - SERVICE VW AUDI SEAT SKODA ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  VW GROUP
AUTOPAINT © 2003-8
INTERSERVER - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ