Audi TT- ένα σέξι αυτοκίνητο.
Sex and car: Δυο λέξεις που λίγοι συνδυάζουν. sexy car: Είναι κάτι που ελάχιστοι λένε για αυτοκίνητο και σίγουρα ξενίζει η έκφραση σέξι αυτοκίνητο! Συχνά λέμε ότι κάποια ρούχα είναι sexy, ή ότι έχει sexy γραμμή. Όταν λέμε ότι ένα αυτοκίνητο είναι sexy, είναι σαν να λέμε ότι ο υπολογιστής σας είναι προκλητικός, η το πλυντήριο πιάτων σας είναι προκλητικό, η το λαμπατέρ σας, ή ακόμα και ο φούρνος μικροκυμάτων σας είναι προκλητικός. Στα μάτια των περισσότερων οδηγών, οι οποίοι βλέπουν τα οχήματά τους αυστηρά ως τετράτροχες συσκευές, δεν βλέπουν κάτι προκλητικό, αλλά κάποια αυτοκίνητα θεωρούνται sexy. Μια βελτίωση στο εξωτερικό στιλ τού αυτοκίνητου σας θα του δώσει μια sexy εμφάνιση, ένα coupe sport αυτοκίνητο η ένα cabriole με δυνατή μηχανή, είναι αντικείμενο επιθυμίας. Πόσες φορές όταν ήμασταν μικροί δεν φαντασιοθήκαμε ότι οδηγούσαμε ένα δυνατό και γρήγορο sport αυτοκίνητο και αφήνοντας την φαντασία μας ελεύθερη οδηγήσαμε ένα από αυτά τα sexy αυτοκίνητα σε δρόμους χωρίς τελειωμό . Εμείς θα αναφέρουμε τα 10 προκλητικότερα αυτοκίνητα για άνδρες οδηγούς – όπως επιλέχτηκαν από γυναίκες σε έρευνα της Tesco.
Το Aston Martin έχει επιλεχτεί ως το προκλητικότερο αυτοκίνητο για έναν άνδρα οδηγό (επιλέχτηκε από γυναίκες όταν ρωτήθηκαν) "ποιο αυτοκίνητο θεωρούν σέξι" ο james Bond ο αγαπημένος όλων 007, με την Aston Martin βρέθηκε στην πρώτη θέση.
Πλήρης πίνακας κατωτέρω
Η έρευνα, της Tesco (εξέτασε 4.500 γυναίκες και) αποκάλυψε ότι η Porsche ήλθε στη δεύτερη θέση, με μια εκπληκτικά καλή πλαισίωση από την Lotus, που έρχεται τρίτη, ξεπερνώντας μακράν την αντίπαλο της Ferrari, η οποία βρέθηκε στην 10η θέση. Ο υπόλοιπος πίνακας πρόσφερε πιο προβλέψιμα μάρκες όπως τη Mercedes, τη Bmw, και την jaguar.
Η έρευνα αποκάλυψε επίσης τα "λιγότερο προκλητικά" αυτοκίνητα με το Citroen 2CV να παίρνει το βραβείο, και το Reliant Robin να έρχεται δεύτερο. Το τρίτο ήταν το παλιό Skoda, το οποίο πρέπει να αναφερθεί ως απογοήτευση στην έρευνα δεδομένου ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια και ενημερώνοντας την εικόνα του με μια σειρά lifting καλής ποιότητας βασισμένων στην παρουσία της μητρική εταιρεία VOLKSWAGEN.
Υπάρχουν προβλέψιμες εμφανίσεις σε αυτόν τον κατάλογο όπως το Lada, το trabant και το Rover. Με μεγάλη έκπληξη βλέπουμε το Lexus να μπαίνει έβδομο σε αυτήν την κατάταξη της ντροπής που μπορεί να κλονίσει τον ιδιοκτήτη της toyota ο οποίος ανάλωσε 14 χρόνια προσπαθώντας να είναι ανταγωνιστής της Mercedes και της Bmw.

Τα Top 10 Most Sexy Cars
1.1. Aston Martin
2. Porsche
3. Lotus
4. Mercedes-Benz
5. BMW
6. Jaguar
7. Audi tt
8. Range Rover
9. Jeep
10. Ferrari

Top 10 Least Sexy Cars
1. Citroen 2CV
2. Reliant Robin
3 . Skoda
4 . Lada
5 . Trabant
6 . Rover
7 . Lexus
8 . Ford Mondeo
9 . Daewoo
10 . Hyundai
Πηγή: Έρευνα της – Tesco σε 4.500 γυναίκες από σημεία, τον Αύγουστος 2004


Audi TT- ένα sexy αυτοκίνητο.
Είναι στ’αλήθεια εκπληκτικό, ότι ένα αυτοκίνητο τόσο μικρό (σε μήκος), μπορεί να είναι τόσο μεγάλο (σε αίσθηση) sex. Το Audi tt εκφραστικό και προσωπικό, για χάδια και ερωτισμό, συνδυασμένα με ταχύτητα και άνεση μέσα και έξω από την πόλη. Τα αξιαγάπητα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ΤΤ περιλαμβάνουν και πολλά άλλα στο εσωτερικό του. Εάν δεν έχετε δει το εσωτερικό του Audi ΤΤ ακόμα, δεν έχετε δει ένα από το ποιο όμορφα σαλόνια σε όλο αυτοκινητόκοσμο. Τα μεταλλικά μέρει στο εσωτερικό του είναι σπάνια. Τα sport καθίσματα εμπρός είναι άνετα, όπως είναι όλο το εσωτερικό του συνολικά. Πρέπει να πούμε εντούτοις, ότι το χαμηλό roof line που φαίνεται τόσο ωραίο εξωτερικά συμβάλλει σε ένα κάπως κλειστοφοβικό συναίσθημα μέσα, και σίγουρα θα δυσκολέψει κάποιους μεγαλύτερης ηλικίας στην είσοδο τους, και μην σκεφτείτε καθόλου τη χρησιμοποίηση των πίσω καθισμάτων στο Audi tt coupe. Αλλά μόλις γυρίσετε το κλειδί της μηχανής, κάθε διαμαρτυρία εξαφανίζεται, οι 180 HP της μηχανή του και η έκδοση με τους 225 HP σε κάνουν να ξεχάσεις κάθε τι αρνητικό. Το σύστημα κίνησης Quattro στο Audi tt είναι (προαιρετικό στα coupe με τη μηχανή των 180-HP και) standard σε οποιοδήποτε Audi tt με μηχανή 225-HP. Ίσως εγκωμιάσετε το tt περισσότερο από έναν fair weather sex. Οι γυναίκες φαίνεται να γουστάρουν αυτό το μικρό whopper-snapper, παρότι η Audi δεν στοχεύει σε αυτές για κατανάλωση!

Έκπληξη ε?

ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ 4 ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΗΛ.210 4838234 FAX.210 4838234
ΒΑΦΗ & ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ - SERVICE VW AUDI SEAT SKODA ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  VW GROUP
AUTOPAINT © 2003-8
INTERSERVER - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ