ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Με το κόστος του μέσου νέου αυτοκινήτου που πετά στα ύψη επάνω από 12.000 e συχνά καταφεύγουμε στην λύση του "μεταχειρισμένου" νεότερου μοντέλου από αυτό που ήδη έχουμε . Αλλά πώς μπορείτε εσείς να πείτε ότι
αυτό το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεν έχει κάνει ένα μεγάλο τρακάρισμα ή δεν είχε άλλες σημαντικές επισκευές ; Βρείτε έναν φανοποιό βαφέα και παρακαλέστε τον να το επιθεωρήσει -αν δεν έχετε καλέστε μας – είμαστε καλοί εμπειρογνώμονες !

Με μια πρώτη μάτια.

Οι διαφορές του χρώματος μεταξύ των παρακείμενων δείχνουν την επισκευή ή την αντικατάσταση


1.Οι άνισα φορεμένες ρόδες μπορούν να δείξουν μια κατάσταση ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ λόγω της ζημίας στο όχημα ή και τις ανάρμοστες επισκευές.
2.Μια παραλλαγή στο μέγεθος χάσματος μεταξύ τη πόρτας και του φτερού, η πόρτα πόρτα , η καπού φτερού, μπορεί να είναι ένα σημάδι της ατημέλητης εργασίας επισκευής.
3.Οι πόρτες και τα καπό που δεν ανοίγουν και δεν κλείνουν ομαλά ή χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια για να κλείσουν με το μάνταλο θα μπορούσαν να σας υποψιάσουν !
4.Το χειλάκι κάτω από τον μασπιέ αν είναι σημαδεμένο στο μπροστά και πίσω μέρος, είναι ένα σημάδι ότι το αυτοκίνητο έχει στερεωθεί επάνω σε ένα πλαίσιο επαναφοράς σασί ( καλίμπρα ) και σίγουρα η ζημία του ήταν μεγάλη .
5.Τα decals ταυτότητας, οι ετικέτες VIN, και οι ετικέτες εκπομπής επισυνάπτονται στο εργοστάσιο στα διάφορα σημεία του οχήματος . Εάν αυτάτα στοιχεία λείπουν, είναι μια ένδειξη ότι μερικά μέρη έχουν αντικατασταθεί ή επισκευαστεί .
6.Ελέγξτε τον χώρο της μηχανής αν έχει διαρροές λαδιών, τα νερά στο ψυγείο αν είναι πλήρες, πιέστε τα φτερά προς τα κάτω και αφήσετε τα απότομα, θα δείτε την κατάσταση των αμορτισέρ.
7.Συνήθως κάθε αυτοκίνητο - στατιστικά -κάνει 15000 χιλ. τον χρόνο , αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο κοντέρ να είστε σίγουροι ότι είναι αλλαγμένο η διορθωμένο .


Ενώ πολλά από τα ανωτέρω σημάδια προειδοποίησης είναι εύκολα και ορατά,άλλα μπορούν να κρυφτούν καλά ή να καλυφθούν. Το φανοποιείο μας παρέχει πολύτιμες πληροφορίες στους πελάτες για την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκίνητου !
Θα επιθεωρήσουμε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θέλετε να αγοράσετε και θα προσδιορίσουν οποιαδήποτε προγενέστερη επισκευή σύγκρουσης , μικρής η μεγάλης ζημιάς .
Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ για αυτήν την υπηρεσία και αξίζει πολύ να ξέρετε την ιστορία του αυτοκινήτου που πρόκειται να αγοράσετε.

ΑΓ.ΣΑΡΑΝΤΑ 4 ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΗΛ.210 4838234 FAX.210 4838234
ΒΑΦΗ & ΦΑΝΟΠΟΙΙΑ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ - SERVICE VW AUDI SEAT SKODA ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ  VW GROUP
AUTOPAINT © 2003-8
INTERSERVER - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ